Montagebedrijf Verstraeten BVBA
Adolf Queteletlaan 12
B - 2650 Edegem
David & Tommy Verstraeten
+32 487 200 525
Info@MV-Solar.be
Zonneboiler
Complete systeemoplossingen uit één hand

Vaillant, de Europese marktleider in de verwarmingstechnologie, ontwikkelt al meer dan 139 jaar lang toekomstgerichte en efficiënte technologieën die de gebruiker comfort en efficiëntie bieden, evenals een economisch verbruik. Vaillant biedt oplossingen op basis van gas, stookolie en elektriciteit, maar tegenwoordig doet het bedrijf ook meer en meer een beroep op hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie, ‘water-water’- of ‘bodem-water’-warmtepompen, maar ook ‘lucht-water’-warmtepompen. Vaillant beantwoordt vandaag al aan de verwachtingen van morgen.

Als aanbieder van complete systemen voor een zuinige en milieuvriendelijke verwarming en warmwaterproductie beantwoordt de Duitse fabrikant Vaillant aan de wensen van consumenten die vooruitdenken. Goed geïnformeerde consumenten die beter willen leven. Mensen voor wie een spaarzaam gebruik van onze energiebronnen en een hoge levenskwaliteit hand in hand gaan.

De zonne-energiesystemen van Vaillant halen het maximum uit zonneenergie om warm water te produceren en (eventueel) de woning bij te verwarmen. Deze systemen zijn niet alleen erg zuinig, maar kunnen ook eenvoudig gecombineerd worden met de condensatieketels op gas of op stookolie, de warmtepompen en de buffervaten van Vaillant. Deze combinatie is een zeer mooi voorbeeld van het basisconcept van Vaillant: we willen u zo veel mogelijk flexibele en uitbreidbare combinaties aanbieden  tussen de producten van het merk.

Klik op het systeem van uw voorkeur
Zonneboiler opdak
Zonneboiler Indak
Zonneboiler vrijstaand